• darkblurbg
    Phoenix Techniek
    100% VOOR TECHNISCH VAKTALENT
  • darkblurbg

REIN, ONDERHOUDSDESKUNDIGE BRANDMELDINSTALLATIES

"Na bijna een half jaar thuis te hebben gezeten, kwam ik in 2014 in contact met Phoenix Techniek. Omdat ik voor de tweede keer in korte tijd werkloos werd, wilde ik niet bij zomaar een bedrijf gaan werken. Na het eerste kennismakingsgesprek is Phoenix Techniek voor mij aan de slag gegaan met mijn wensen in gedachte. Al snel kwamen daar een aantal mogelijkheden naar voren bij voor mij aansprekende bedrijven. De eerste poging mislukte, maar de tweede was gelijk raak. Sinds juli 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij Strukton Worksphere. Ook in de periode daarna kon ik altijd met vragen of problemen bij de mensen van Phoenix techniek terecht. Ze staan bijna letterlijk 24/7 voor je klaar. Ook vind ik de informele en open manier van communiceren erg prettig. Hierdoor voel je je een mens en geen nummer, wat ik bij veel andere organisaties anders heb ervaren. Dit was voor mij 1 van de redenen om na de beëindiging van de detacheringsovereenkomst met Strukton eind 2015 Phoenix Techniek opnieuw te vragen om een poging te doen een nieuwe overeenkomst te sluiten met dezelfde opdrachtgever. Ook nu stond hij weer klaar voor me en voor ik het wist was ik weer “onder de pannen”. Ik heb in het verleden ook voor andere detacheringsbureaus gewerkt, maar door de persoonlijke benadering door Phoenix Techniek steken zij er toch wel boven uit wat mij betreft en zal ik in de toekomt ongetwijfeld weer voor hen kiezen mocht het nodig zijn."

 

 

BARRIE, HARDWARE ENGINEER INDUSTRIËLE AUTOMATISERING.

"Iedereen kent dat gevoel wel, “zit ik hier wel op mijn plaats?” of “Ik kan meer, maar hoe?” Dat overkwam mij ook bij mijn vorige werkgever. Mijn collega's kende ik bijna niet, alleen die waar ik direct mee samenwerkte. Na enig beraadslaging met mijzelf, kon ik niets anders dan de conclusie trekken dat ik verder moest gaan zoeken, dit voor mijn eigen bestwil. Na mijn profiel te hebben geactiveerd, kwam ik met Phoenix Techniek in contact. Hij was 1 van de weinige “banenwervers” die niet alleen naar mijn cv keek, maar ook sterk in mij als persoon was geïnteresseerd. Het persoonlijke contact en de raad en daad waarmee hij mij bijstond, was verrassend voor “een banenwerver”. Hij heeft mij aan een nieuwe baan geholpen, bij een firma die bij mij past en aansluit op mijn cv. Ik had wat troubles met mijn vorige werkgever (financieel en contract technisch) en ook daar heeft hij mij zeer goed in geadviseerd; wat wel te doen en vooral wat niet te doen. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Phoenix Techniek. Dit blijkt ook wel uit het feit dat er nog steeds contact is, ondanks ik nu een vaste baan heb. Als ik zou besluiten om ooit nog eens te vertrekken, dan zou Phoenix Techniek de eerste zijn bij wie ik aan de bel trek."

 

 

MEINDERT, PANEELBOUWER

"Phoenix Techniek is in mijn ogen een eerlijk en open bedrijf met hart voor de medewerkers. Ze komen altijd hun afspraken en beloftes na en zijn bereid heel veel voor je te doen. zowel op zakelijk- als op privégebied, ook wanneer je ergens mee zit kun je meteen contact opnemen. Ze staan voor je klaar en dat geeft een goed en warm gevoel. De opdracht waar ik momenteel voor gedetacheerd ben, als 1e elektromonteur, bevalt erg goed. Momenteel ben ik druk bezig met interne projecten bij de opdrachtgever. Phoenix Techniek kende ik al uit mijn arbeidsverleden. Toen hij mij belde met een vacature, heb ik geen moment getwijfeld. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Phoenix Techniek. Phoenix Tecniek is een organisatie die voor persoonlijkheid gaat. Als je een vraag hebt, werkgerelateerd of niet, kan je deze altijd aan Phoenix Techniek stellen. De mensen zijn vriendelijk en zitten er voor jou, je bent meer dan alleen een nummer, en dat merk je. Mocht je een keer problemen hebben staat Phoenix Techniek voor je klaar, en het voelt fijn zo'n organisatie naast je te hebben.”